Desi este un subiect destul de amplu, raspunsul este foarte simplu. Masina asa cum este ea, se degradeaza si devalorizeaza cu fiecare minut trecut de cand a iesit pe poarta fabricii.
Protejand vopseaua ii oferiti masinii un aspect mai placut, si ii cresteti valoarea de revanzare.
– Sa demonstrat stiintific ca o masina cu protectie de top aplicata, are un coeficient aerodinamic sensibil mai bun (masurabil). Pentru ca masina aluneca prin aer sensibil mai bine.
– Poate cel mai important beneficiu, este ca o masina protejata cu produse de calitate se spala semnificativ mai usor decat una ne-intretinuta.
– Sa nu uitam si aspectul practic din spatele volanului. Odata aplicata o protectie de calitate pe sticla (parbriz), experienta de codus pe ploaie devine mult mai intersanta. Am intalnit cazuri chiar, cand la 130 km/h pe autostrada nu mai era nevoie de stergatoare!
– atunci cand aplic o ceara sau un sealant, este pentru mine ca un fel de terapie. Am o slujba destul de stresanta si spalarea masinii de sambata sau duminica este pentru mine ca un ritual. In special in momentul in care trebuie sa aplic o protectie pe masina.
Nu va faceti griji, puteti sa aplicati o ceara pe masina chiar si in fata blocului. Exista ceruri precum Meguiar’s Ultimate Paste Wax care se pot aplica chiar si in lumina directa a soarelui fara a se usca prematur!

Avand in vedere toate avantajele tehnologice din ultimii ani. Chiar nu mai exista nici un fel de scuza sa iti lasi masina neprotejata!

(Visited 95 times, 1 visits today)